ΦΟΥΛΑΡΙΑ, σκαλίζοντας το παρελθόν...
top of page
Αναζήτηση

ΦΟΥΛΑΡΙΑ, σκαλίζοντας το παρελθόν...

Όλα ξεκίνησαν από μια παλιά φωτογραφία της κα Θάλειας, Και ιδού η αγαπημένη μου μανούλα με τζιν μίνι φούστα (άκρως αποκαλυπτική), άσπρη στενή μπλούζα και κόκκινο Φουλάρι δεμένο στο λαιμό στα σκαλιά του πατρικού της σπιτιού έτοιμη για έξοδο.




Και κάπως έτσι θυμήθηκα τους ομηρικούς καβγάδες με τον πατέρα μου για το μήκος της φούστας και την υπεράσπιση πάντα της γλυκιάς μου μανούλας. (ήταν σαν η φώτο να μου έκλεινε το μάτι στην συνωμοσία για το μήκος της φούστας)

Αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό, αλλά στο κόκκινο Φουλάρι της μαμάς. Την μαμά μου την θυμάμαι πάντα με ένα φουλάρι δεμένο στο λαιμό όχι σαν συμπληρωματικό κομμάτι αλλά σαν το απόλυτο αξεσουάρ. Μια φορά μου αποκάλυψε πως πρώτα επιλέγει ποιο φουλάρι θα βάλει και μετά "χτίζει" το ντύσιμο της πάνω σε αυτό. Και πιστέψτε με πάντα βγαίνει έξω καλοντυμένη είτε πάει στη δουλειά της, είτε για καφέ με τις φίλες της, είτε στο super market!!!

Και κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μου σχέση με τα φουλάρια. Στην αρχή σαν υποχρέωση στην σχολική παρέλαση, όμως πότε μου δεν φανταζόμουν ότι ένα τόσο δα κουρελάκι θα μου άλλαζε το στυλ για πάντα. Συνέβαλε και το ροζ φουλάρι με τα λουλουδάκια και τις πεταλούδες, δώρο και αυτό της μαμάς σε κάποια γενέθλια. Αυτό το φουλάρι το φορούσα συνέχεια ... αφού πρώτα είχα ψεκάσει με το αγαπημένο μου άρωμα (κόλπο και αυτό της κα Θάλειας) -το έχω φορέσει δεμένο στο λαιμό, στα μαλλιά σαν κορδέλα, σαν ζώνη στο τζιν μου, σαν περικάρπιο στο χέρι μου αλλά και σαν αξεσουάρ στα χερούλια της τσάντας μου.

Τώρα ποια η συλλογή μας είναι τεράστια σε ποιότητα, σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Πολλές φορές τα ανταλλάσσουμε μεταξύ μας. Είναι το καλύτερο δώρο για εμάς και τις φίλες μας και δεν διστάζουμε σε κάθε ευκαιρία να εμπλουτίσουμε την συλλογή μας αγοράζοντας και κάποιο νέο.

Άλλωστε είναι τόσο οικονομικά!!!

Δείτε τα νέα μας σχέδια στο: https://www.flybydora.com/foularia



207 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page